Alapítványunk tevékenységét támogathatja banki átutalással, illetve közvetlenül.

Adományoddal hozzájárulsz a szabad és nyílt részvételi és döntéstámogató-szoftverek és -módszerek terjesztéséhez, fejlesztéséhez, szolgáltatásaink működéséhez. Rendszeres támogatóinknak havonta beszámolunk eredményeinkről.

Banki átutalással: adományt banki átutalással a Magnet Banknál vezetett bankszámlán fogad szervezetünk. 

Közösségi Digitális Eszközök Alapítvány – Magnet Bank: 16200106-11581208

A támogatás online fizetéssel történik bankkártyával vagy Barion egyenlegből.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H‑EN-I-1064/2013

Adományozhatsz a Barion Payment Zrt. által biztosított bankkártyás fizetési felületen keresztül, közvetlen számlára történő átutalással, illetve banki átutalással a bankfiókban vagy postahivatalban.

Az adományok egyszeriek vagy rendszeresek lehetnek. Ha úgy döntesz, hogy rendszeresen adományozol, a Fizetési Operátor havonta lekéri az általad fizetett összeget a fizetési kártyáról. A kártyaadatokat a Barion Payment Zrt. tárolja. A Barion Payment Zrt. közvetíti a kifizetéseket is egy virtuális kártya azonosítóval (Token), amely egyedülálló és minden kártyához hozzátartozik.

Az oldalon feltüntetett összegek valamelyikét, vagy bármely megadott összeget befizetheted.

Személyes adatok

  • Azáltal, hogy adományozol, hozzájárulsz ahhoz, hogy az adományozáshoz szükséges adataidat tároljuk. A következő adatokat gyűjtjük: név, vezetéknév, e-mail cím, irányítószám és adomány összege. További információkat az adatok tárolásáról az adatkezelési irányelvekben találsz.

Az adomány visszavonása

  • Minden adományozónak joga van a befizetéstől számított 7 napon belül visszaigényelni az adományt. Csak abban az esetben, ha a pénz véletlenül jön hozzánk. A visszatérítéshez írj nekünk: [email protected] A pénzt legfeljebb 30 nap alatt visszatérítjük. Kérjük, tüntesd fel a tárgynál a következő szavakat: “Adományozás visszavonása”.
  • Ha le szeretnéd állítani a rendszeres kifizetéseket, lépj velünk kapcsolatba: [email protected].

A fizetések biztonsága

A fizetéseket biztonságos SSL-tanúsítvánnyal, a bankokhoz hasonlóan védjük. Ennek köszönhetően minden elküldött információ titkosítva van. A kifizetések érdekében a biztonságos Barion fizetési szolgáltatót használjuk